hejhej<3

hejhej<33jag e hos min kusin denki, det är ägaren till chilli(hunden)jag la upp bilden på.vi städar typ,jag ska sova hos dom.idag har vi oxå träffat mitt söta kusinbarn Sanya ka ii.presenterna som jag skulle lägga upp bilder på,blir lite senare för jag hann inte idag så...vi kollar på filmen chihuahua.nu ska vi spela spelet svarta diamanten.
puss lilla cissi<3chilli denkis hund

lyckad fest??

jag tycker att festen blev ganska lyckad, alla hade kul iaf.bilder kann ni kolla på kyras elr soffans blogg. Jag kommer lägga upp bilder på presenterna imorn.fick shiit snycgga presenter.så man kan väl säga att festen är lyckad. alla blev typ proppmätta.
puss o hej -leverpastej

idag 28maj

idag var det en speciell dag för min älskade vän kyra, gissa vad som var speciellt??jo hon fyller 13 hon är nu en tonåring!!jippi!!!puss på dig.men det var nog inte den bästa dagen i hennes liv.vi har gjort klart en skoltidning, hon o hennes mamma har hjälpt till sjukt mycke. en i klassén påstår att dom har gett 15spänn o ändå inte får en egen tidning.jag var inte så glad när jag såg kyra va ledsen.det var min dag iaf.hur har eran varit? kommentera.
ps.har tyvärr ingen bild på söta kyra men så fort jag får tag i nen så lägger jag upp den om jag får för henne.
puss lillacissi<3

bilder

1.mina små guldfiskar
2.bild från millan,elsa o jennys fest 3.min syrra när hon typ va 3-5år kom inte ihåg...
puss lillacissi<3

natti natti...

puss o godnatt på er..
imorron är min kompis kyris födelsedag!!JIPPI!!!!extra mycke puss till henne!:D
ville bara lägga in på min kusins lilla hund chilli.
puss lilla cissi<3

klänning???

det börjar närma sig skolavslutning,2 juni, vilken klänning ska jag ha??
1.3.
2.4.
kommentera snälla!!

idrottdag

idag var det idrottsdag. jag hoppade typ 3,10m långt,jag e fettt stolt, he.men det var fett blåsigt ida.sen efter det så åkte jag o mamma för att köpa saker till festen tills fredag och jätte söta guldfiskar.(bilder kommer snart) oj juste, idag fyllde min syrra 9!!!GRATTIS SYRRAN!!hoppas verkligen det blir fint väder på fredag. vad kan man göra på en fest?kommerntera gärna!
puss lilla cissi<3

god natt...

snart ska jag gå o lägga mig. det är nu bara en riktig "skoldag" kvar gud va det känns bra!!!!!imorron är det idrottsdag!!!vi är indelade i länder som ska tävla mot varanndra!!HEJA SPANIEN!!!!!!!!!!!!!!!!natti natti...lilla cissi<3

snart fest!!!

det är snart fest men asså jag fyller år lite senare men då är typ alla bortresta så.. jag har lite tidigare. men vad ska man önska sig??komentera gärna
idag på simningen har vi fått en så dum tränare:Svi fick köra 10gånger 200 m frisim på en startid som e 3 min!!fatta jag e helt slut!! men som tur så får jag sluta på simningen tills nästa år!! gud va skönt!det var jag för typ ett år ssen i kina<333lilla jag<3puss

hejhej<3

hejhej<3
vad har ni gjoort ida?
jag haar precis öppnat bloggen som en "dagbok" fast offentlig.jag hade en blogg innan mest som en dagbok för mig sj. så hoppas ni trivs!
puss lilla cissi<3

RSS 2.0